KÜLFÖLD

Csoportosan erőszakolták meg a fiatal nőt a nyílt utcán

Rövid időn belül ez volt a negyedik ilyen erőszakos cselekmény. Egyre többen gyanakodnak arra, hogy az eseteket valamilyen közös szál köti össze. A rendőrségi nyomozás elkezdődött és többek között ezt is megvizsgálják.
  • Szerző: SZM

Alig néhány napja írtuk meg, hogy már a civilek is éjszakai őrjáratokat indítottak Malmöben, mert a városban két hónap alatt három esetben követtek el brutális és csoportos nemi erőszakot napnyugta után.

Pénteken megtörtént a negyedik csoportos erőszak is!

Az áldozatot, egy 18 évesnél idősebb nőt Malmö Hogaholm kerületében támadta meg több, egyelőre azonosítatlan férfi. A sokkot kapott nő megsérült, de az erőszak után sikerült hazatérnie - írta meg az RT.com

A kérdésre, hogy vajon van-e összefüggés a négy eset között, a malmöi rendőrség szóvivője, Nils Norling azt válaszolta, hogy ezt sem megerősíteni, sem kizárni nem lehet. A nyomozás még csak most kezdődött el, de az erőszakos esetekre szakosodott rendőröknek éppen az lesz az egyik feladatuk, hogy megvizsgálják, vajon van-e közös szál a két hónap alatt elkövetett négy csoportos nemi erőszakban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?