KÜLFÖLD

„Csörgött a telefonom és közölték, szülés után meghalt a 25 éves feleségem” – teljesen összetört a férj

A férfi a másik kisfiukhoz ment haza. Amikor elhagyta a kórházat, még az újszülött és az anyuka is jól volt.
  • Szerző: Ripost

„Zsibbadt vagyok. Képtelen vagyok bármit érezni” – kezdte el mesélni a felfoghatatlan eseményeket a férj.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

25 éves feleségénél elindultak a fájások, hat nappal a kiírt időpont előtt. Először még összeszedtek pár dolgot a másik kisfiuk számára, akit az óvodából a nagynénje hozott el, majd bementek a kórházba. A szülés látszólag zökkenőmentesen folyt le, bár az epidurális érzéstelenítőt már nem tudták beadni az asszonynak.

„Este 11-ig velük voltam, csodálatos volt minden. Majd haza kellett jönnöm, hiszen a kétéves kisfiunk, Elijah várt rám. De beszéltem Taylorral telefonon, akkor azt mondta, átköltöztetik egy másik szobába, de minden rendben van. Lefekvés előtt még írtam neki egy üzenetet, hogy mennyire büszke vagyok rá és mennyire szeretem” – mesélte a férj, Seth.

Reggel azonban a rémálmai váltak valóra. A telefonja csörögni kezdett: a kórház volt.

„Az orvos azt közölte, hogy Taylor keringése összeomlott, meghalt. Jelenleg kézzel pumpálják a szívét, de az nem dobog magától. Rohanjak be a kórházba. Amikor beértem, láttam, hogy még mindig pumpálják. Az orvos annyit mondott, hogy leállnak, amikor készen állok elengedni. Semmit sem tehetnek, hogy megmentsék. Már gyakorlatilag nem él” – emlékezett vissza a szörnyű percekre.

„Próbálom magam összeszedni a fiúk miatt. Már csak én maradtam nekik. Egyszer erősnek érzem magam, a következő pillanatban pedig darabjaimra hullok. Taylor világ életében anya akart lenni. Tökéletes volt. Erre született. Próbáltam elmagyarázni Elijah-nak, hogy az anyukája meghalt. De még csak két éves, nem fogta fel. Azóta is az anyukáját szólongatja. Nem tudom, hogyan éljük ezt túl.”

Most a férfinak a Gofundme oldalon gyűjtenek a temetésre és a fiúk nevelésére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?