KÜLFÖLD

Döbbenet, kiszabadul a hírhedt női pedofil

Egész Anglia dühöng, mert a bíróság szerint már nem jelent fenyegetést az a 48 éves nő, akit Anglia legismertebb pedofiljának tartanak. 9 évvel ezelőtt került börtönbe, mert perverz tetteiről felvételeket készített és még ki is adta őket más perverzeknek....
  • Szerző: Ripost

Vanessa George-ot azért ítélték el, mert legkevesebb 64 kisgyermeket és kisbabát molesztált. A 48 éves pedofil nő az egyik, Plymouth városában lévő óvodában abuzálta a kicsiket. Ezeket a szörnyűségeket videóra is vette, később pedig perverz szeretőjével is megosztotta a felvételeket. A fényképek és videók utána bekerültek egy pedofil csoporthoz, akik egymás között osztogatták őket.

 Vanessa George-ot 2009-ben tartóztatták le, két- és ötéves gyermekeket bántalmazott az óvodában. Sem lányai, sem pedig a férje nem tudtak róla, hogy milyen szörnyűségeket követett el, az óvodás kisgyermekek szülei pedig vakon megbíztak benne. Szerettei azóta kitagadták a nőt a családból. Mindezek ellenére hamarosan kiengedhetik, mert a hatóságok szerint már nem jelent fenyegetést senkire.

Volt férje, az 51 éves Andrew George szerint a nő manipulálhatta viselkedésével a bíróságot. Õ akkor vált el tőle, amikor az első pedofil ügye kiderült. A megtört férfi most azt mondja: „teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom, mit tegyek. Az biztos, hogy őt nem szabad kiengedni, mert nyilván megváltoztatja a kinézetét és személyazonosságát, és mindent folytat tovább úgy, mint eddig. Olyan, mint a leopárd, mindig foltos marad. Nekem ez egy életre szóló büntetés, hogy egy ilyen szörnyeteggel éltem együtt.”

A perverz nő áldozatai mostanra már középiskolás korúak. Amikor megtudták, hogy Vanessa szabadlábra kerülhet, többen arról számoltak be, hogy meg vannak rémülve, hisz egy gyermekeket molesztáló bűnöző nem mászkálhatna csak úgy szabadon az utcán. Azt követelik, hogy vizsgálják felül ezt a rémisztő lehetőséget, és tartsák börtönben Vanessát.

Egy édesanya, akinek a gyermekei is áldozatul estek, azt nyilatkozta, hogy amikor elhozta Vanessától a gyermekeit, a pedofil nő mindig mosolygott és viccelődött. Valójában senki sem gondolta róla, hogy ilyen szörnyűségekre képes, és borzasztó visszagondolni arra, hogy ahová ő jó szívvel vitte gyermekeit, onnan menekíteni kellett volna őket.

A bíróság szerint a nő megváltozott a rácsok mögött és megbánást mutat. Azzal a feltétellel bocsátják szabadon, hogy nem használ közösségi oldalakat az interneten, nem kerül gyerekek közelébe és nem megy Plymouth város körzetébe sem.

Az áldozatok érdekvédelmi szervezetei és parlamenti képviselők is tiltakoztak már a nő szabadon engedése ellen, van, aki szerint például nem elfogadható, hogy a próbaidőszak alatt a nő az adófizetők pénzéből hotelben lakjon…

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?