KÜLFÖLD

Döbbenetes bejelentést tett a rendőrség a kis Maddie-ről

A rejtélyesen eltûnt kislány ügyét egy véres gyilkossággal hozták összefüggésbe.
  • Szerző: Ripost

Spanyolországban letartóztatták Jos B.-t, akit az 1998-ban elhunyt holland kisfiú, Nicky Verstappen meggyilkolásával gyanúsítanak. Csakhogy a nyomozás során a 2007. május 3-án rejtélyesen eltűnt kislány, Maddie neve is előkerült...

Az akkor kisdiák Nicky Verstappen egy nyári táborban volt, amikor eltűnt a sátrából - írja a The Sun. A holttestét másnap találták meg az erdőben. B. a gyilkosság idején a bűncselekménytől nem messze lakott. A férfiről pár nappal az eset után felvétel készült, amint nem sokkal éjfél körül a gyilkosság helyszínén sétált. A rendőrség később kihallgatta őt, de azt hitték, hogy egy ártatlan járókelő volt csupán. A  férfit végül DNS-nyomok alapján buktatták le.

Most arra is fény derült, hogy a Verstappen-ügyet hónapokig a Portugáliában elrabolt Madeleine McCann utáni nyomozással párhuzamosan vizsgálták. Akkor egy német férfit, Martin Ney-t gyanúsítottak Nicky meggyilkolásával, és elképzelhető volt, hogy a férfi a kis Maddiet is elrabolta. Időközben az biztosan kiderült, hogy a  férfinek Nicky megöléséhez nem volt köze.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?