KÜLFÖLD

Döbbenetes nevet akar adni a gyerekének – rengetegen felháborodtak

A még meg nem született babájának elképesztő nevet szán egy apuka.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Óriási kommentáradat indult, miután egy édesanya kétkedve fordult az internet népéhez azzal a kérdéssel, hogy férje vajon mennyire tesz jót születendő gyermeküknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Alig néhány hónap van hátra a kisbaba születéséig, a brit házaspár pedig azon elmélkedett, milyen nevet adjanak a picinek. Mivel a férj és családja is matematika zsenik, így a férfi kitalálta, hogy a Rubik Ernőről elnevezett Rubik-kockáról nevezné el a gyereket, ám a nő teljesen a gondolat ellen van. Miután az asszony rájött, hogy férje nem viccel, jól összekülönböztek a dolgon, mire a Reddit oldalon kérte az emberek segítségét: ők mit gondolnak a „Cube„, azaz a „Kocka” névről.

„Gondoltam a Dylanre, Jaredre és Lorenre. A férjem viszont felvetette nagy hümmögések közepette, hogy arra gondolt, Cube. Mint a Rubik-kocka! Azt hittem, viccel, de nem...„ – mondta a nő a Mirrornak. „Én mondtam neki, hogy ez a valaha volt legrosszabb ötlet, de nem ért velem egyet.”

A kommentelők természetesen a nő oldalán álltak: volt, aki azt írta, jó, hogy nem ”Pulóvernek„ nevezik el a szegény gyereket. Más azt tanácsolta, ha már mindenáron matematikai vonalat szeretnének belevinni, akkor legyen Rube, a Rubik-kocka alapján.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?