KÜLFÖLD

Drámai fordulat a kis Maddie ügyében, összeszorul a szülők szíve

Még mindig reménykednek benne, hogy lányuk előkerül, bár valóságos tortúrán mentek keresztül.
  • Szerző: Ripost

Mint az nemrég kiderült, a hatóságok forró nyomon járnak a 12 éve Portugáliában rejtélyesen eltűnt kislány, Maddie McCann ügyében. Most végre a szülők is megszólaltak!A rendőrök most egy külföldi férfira koncentrálnak, aki 2007-ben, amikor Maddie-nek nyoma veszett, szintén Portugáliában, Algarvéban tartózkodott. A helyi lapok szerint a brit és portugál rendőrség egyre közelebb jár a gyanúsított és az új nyomok vizsgálásával ahhoz, hogy megtudják, mi is történhetett a kis Maddie-vel.

A szülők a fejleményekkel kapcsolatban azt mondták, még mindig reménykednek abban, hogy egyszer viszontlátják kislányukat - írja a The Sun. Kate és Garry hozzátette, nagyon hálásak a rendőröknek fáradhatatlan munkájukért és elkötelezettségükért.

Az egyenruhások egyébként minden lépésükről tájékoztatják a házaspárt, így mindig ők az elsők, akik megtudják, ha előrébb jutott a nyomozás. Ugyanakkor lehet, hogy ez csak nehezít a helyzetükön, hisz ez alatt a több mint egy évtized alatt számos lehetséges felelős és nyom előkerült már, az ügy azonban még mindig megoldatlan.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?