KÜLFÖLD

Drámai: testvérei szeme láttára fojtotta meg a 6 hónapos csecsemőt

A férfi a családnál vendégeskedett, amikor megölte az egyik gyereket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Gyilkossággal vádolták meg a 25 éves Allen Smith Jr-t, aki egy újszülött gyermekre emelt kezet az amerikai Tennessee államban. Úgy tudni, a csecsemő egyetlen bűne az volt, hogy alvás helyett túl hangosan sírt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Június 26-án riasztották a mentősöket a család házához, akik a 6 hónapos öntudatát vesztett gyereket késlekedés nélkül kórházba szállították. Ám az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség gyanakodni kezdett, és a halottkém jelentéséből ki is derült: a csecsemőt megfojtották.

Az elhunyt gyermek idősebb testvérei mesélték el, mi történt a végzetes éjszakán. A két fiú és kisöccsük egy Wayne nevezetű férfival voltak együtt egy szobában. Ám a férfi nagyon fáradt volt és aludni akart, amit az egyre hangosabb gyereksírás lehetetlenné tett.

A bömbölés pedig annyira felzaklatta az agresszív férfit, hogy végül saját kezével fojtotta meg a picit. Ezután Allen Smith Jr. elmenekült a helyszínről, még mielőtt a rendőrség kiérkezett volna – írja a scoopmemphis oldala.

Végül július 21-én a nyomozóknak sikerült rábukkanniuk a gyilkosra, és letartóztatták. A két másik gyermek azóta is a történtek hatása alatt áll.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?