KÜLFÖLD

Durva dologgal fenyegették meg a 15 éves fiút: felakasztotta magát

Nem bírta elviselni iskolatársai piszkálását a kiskamasz, ezért inkább eldobta magától az életet.
  • Szerző: Ripost

Nagyon sokat bántották diáktársai a 15 éves Brandon Rayat, aki ettől egyre rosszabb állapotba került. A leicesteri fiút társai valószínűleg azért pécézték ki maguknak, mert féltékenyek voltak rá: sokak szerint nagyon jóképű volt, nagy népszerűségnek örvendett a lányoknál. Ám társai azzal kezdték vádolni, hogy pedofil - írja a Mirror.

Nem elég, hogy állandóan terrorizálták, még azzal is megfenyegették a fiatalt, hogy megerőszakolják az édesanyját. Ezzel Brandon úgy érezte, hogy állandó fenyegetésnek van kitéve.

A tini édesanyja felmondott a munkahelyén, hogy több időt tölthessen fiával, és hogy segíthessen neki, de hiába.

"A zaklatói beférkőztek a fejébe, nem tudta kiverni onnan ezeket a gondolatokat. Már nem volt önmaga. Brandon jóképű fiú lett, a lányok figyelmet szenteltek neki, szerintem a többiek nagyon féltékenyek voltak rá."

- mondta édesanyja. A tinédzser 2015 februárjában még a barátnőjével is szakított, azóta pedig állapota egyre rosszabbodott, mentális betegségekkel küzdött.

Orvoshoz is elment, de a felírt gyógyszerek sem mentették meg: túlságosan magába zárkózott. Tavaly nyáron durván összeveszett édesapjával, amiért a rendőrt is kihívták. Brandon azonban bezárkózott a szobájába, itt adta fel harcát: felakasztotta magát.

"Brandon még a betegsége idején is képes volt megnevettetni. Egyetemre akart menni, orvos akart lenni, komoly tervei voltak"

- mondta gyászoló anyukája.

*****

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, vegye fel a kapcsolatot a segélyvonallal: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről is hívható, mindkettőről ingyenes.

 

 

És ezeket olvastad már?