KÜLFÖLD

Durva, mit tett az éhes fotós az esküvőn – szerinted neki volt igaza?

Bár nem ez a szakmája, mégis szereti csinálni és ezért fogadta el a felkérést. Egy barátja esküvőjén fotózott, amikor nézeteltérés alakult ki közöttük.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A megbeszélt helyen, a megbeszélt időben kezdték az esküvői készülődést és a fotózást, de valamit mégsem tisztáztak elég alaposan. Már az ár is előre le volt beszélve, 250 dollárban egyeztek ki a körülbelül tíz órás fotózást illetően.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szóval elment lefényképezni a menyasszony készülődését, ahogy a helyszínre érnek, utána az esküvői ceremóniát és az azt követő fogadást is. Tizenegykor kezdte meg a munkát és úgy számolta, körülbelül hét óra harmincra lenne kész.

Képünk illusztráció.
Fotó: Trung Nguyen (Pexels)

Teljesen érhető, hogy amikor a vacsorát kezdték felszolgálni, úgy gondolta, ő is eszik egy kicsit, ezt azonban nem engedték neki.

„Azt mondták, nem hagyhatom abba azért, hogy egyek, mert fényképeznem kell; de valójában egyetlen asztalnál sem hagytak nekem helyet.”

Fáradt volt, éhes és nagyon meleg volt aznap. Még vízhez sem jutott, így egyre jobban bánta, hogy egyáltalán elfogadta a munkát. A vőlegény azt is mondta neki, vagy fotóz és nem áll meg, vagy nem fogják kifizetni.

„Megkérdeztem, biztos benne, mire igennel válaszolt, szóval kitöröltem előtte az összes képet, amit csináltam és elindultam azzal, hogy akkor többé nem vagyok a fotósuk.”

A Redditen, ahol közzétette történetét, a fotós azt is írta, ő már úgy volt vele a végén, hogy inkább fizeti ő azt a 250 dollárt egy pohár vízért, vagy öt perc pihenésért.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?