KÜLFÖLD

Durván leégett egy édesanya szája, aki cukorkának nézte a tűzijátékot

A nő az édességek közül választotta ki a dobozt, így nem gyanakodott veszélyre.
  • Szerző: Ripost

Egy édesanya, Lisa Boothroyd (48) beszaladt egy üzletbe, hogy édességet vásároljon magának. A nyalókák közül választott egy kis dobozt, minden alaposabb megfigyelés nélkül...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A baj akkor következett be, amikor bevett pár szemet az általa cukorkának nézett mini tűzijátékból. A Fun Snaps olyanféle tűzijáték, mint az ördögpatron, ami a földre dobva hangosan durran egyet.

Elsőként a nő azt hitte, cukorka pattog a szájában, majd a robbanások csúnyán megégették az ajkát és az ínyét is. Továbbá megrepedt az egyik foga és egy héten keresztül érezte az égést a szájába, ami miatt sem enni, sem aludni nem tudott.

„Csak az járt a fejembe, hogy mi történhetett volna, ha a gyermekemnek adtam volna belőle” – árulta el Lisa a The Sun oldalának.

Az orvosok erős fájdalomcsillapítót írtak fel neki. Egy hónapon keresztül elhúzódott a gyógyulása, de még mindig van időpontja a fogorvosához. A nő a kiskereskedést is felkereste a történtek miatt, akik biztosították róla, hogy azonnal áthelyezik a tűzijátékot az édesesség részlegről.

És ezeket olvastad már?