KÜLFÖLD

Egy luxusszálló garázsában erőszakolták meg a leszbikus grófnőt

Mindenki számára rémálom lenne az, amit egy 34 éves osztrák grófnő élt át tavaly Münchenben. A nőt egy szálloda mélygarázsába ráncigálta egy jordániai migráns, majd megerőszakolta. A bírósági tárgyaláson elképesztő magyarázattal állt elő a bevándorló.
  • Szerző: WM

Maria W. csak látogatóba érkezett Münchenbe tavaly márciusban, hogy a barátai születésnapját megünnepeljék. A mulatságnak azonban szörnyű vége lett. A 34 éves grófnőt egy müncheni belvárosi szállodában támadta meg kora reggel egy jordániai migráns. Az elkövető hátulról közelített meg áldozatát, majd előbb az egyik sarokba, onnan pedig a mélygarázsba rángatta a fiatal nőt. Végül egy kőlépcsőre lökte, elvette a telefonját, majd fogdosni kezdte. A nő segítségért kezdett kiabálni, de jobbnak látta, ha elhallgat, a bevándorló ugyanis ököllel kezdte ütni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek a müncheni hotelnek a garázsában történt az erőszak.

Nem úgy tűnt, mint aki először erőszakoskodik másokkal. Pontosan tudta, hogy mit csinál, nagyon brutálisan viselkedett

– emlékezett vissza az áldozat. Mohamed J. és Maria W. majdnem egy évvel a borzalmak után találkoztak újra. Ezúttal azonban a bírósági szembesítésen álltak egymással szemben. A férfi bár részleges beismerő vallomást tett, azzal védekezik, hogy nem volt teljesen beszámítható állapotban a bűncselekmény elkövetésekor. A migráns ugyanis azt vallotta, hogy drog hatása alatt volt, ami miatt alig emlékszik valamire.

Egy nő rémlik, aki egyre csak közelített felém. Egészen az arcomhoz hajolt. Azt gondoltam, hogy egy kis szexuális kielégülésre vágyik

– elevenítette fel homályos emlékképeit a vádlott. Az áldozat azonban egyértelműen tagadja, hogy ez így történt volna. Eskü alatt vallotta ugyanis, hogy leszbikus. A tárgyalás február végén folytatódik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?