KÜLFÖLD

Egymás karjaiban halt meg apa és 3 éves kislánya: Egy koporsóba temették őket

A dél-angliai Plymouthban végezte ki őket egy fegyveres, aki azért kezdett ámokfutásba, mert nem talált magának társat.
  • Szerző: szbd

Közös koporsóban temették el azt a hős apát és örökbefogadott kislányát, akiket múlt hónapban hidegvérrel gyilkolt meg Jake Davison Plymouth utcáján.

A 43 éves Lee Martyn és a 3 éves Sophie egymás karjaiban hunytak el. A férfi testével védte kislányát, sajnos sikertelenül. A támadásban összesen öten vesztették életüket.

A férfi múlt hónapban, augusztus 12-én rendezett vérfürdőt, az öt áldozat között volt az édesanyja is. Ő volt az első, akit Jake kivégzett otthonában, ezután indult el a városba, hogy további áldozatokat gyűjtsön.

Lee Martyn és a kis Sophie hazafelé sétált, amikor a 22 éves férfi feléjük fordította a fegyverét és meghúzta a ravaszt. Az apa halálát a törzsén és a fején szétszóródott sörétek okozták, míg a kislányt a fején találta el a végzetes golyó.

„Lee volt a legjobb barát. Egy igazi, gondoskodó és szerető édesapa. Tizenöt hónap után vihették haza Sophie-t az árvaházból, aki egy gyönyörű és élettel teli kislány volt. Nem érdemelték meg, ami velük történt, ez egy rémálom” – mondta egy családi barát, akinek a szavait a The Sun idézte.

A temetésen háromszázan gyűltek össze. A férfi és felesége, Becky a támadás előtt körülbelül két héttel fogadta örökbe a kislányt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?