KÜLFÖLD

Lesújtó hírt kaptunk: Elhunyt a népszerű youtuber

Öt nappal a születésnapja után vesztette életét egy baleset miatt az ismert férfi. Családja ott volt mellette a kórházban, amikor lekapcsolták a gépekről.
  • Szerző: Ripost

Egy youtuber tragikus módon meghalt, alig néhány nappal azután, hogy közzétett egy videót, amelyben közölte követőivel: nem halt meg.

Tor Eckhoff, akit leginkább az Apetor elnevezésű YouTube-csatornája miatt ismert meg az egész világ, november 22-én töltötte fel utolsó videóját. Éppen a születésnapját ünnepelte, hiszen akkor töltötte be az 57-et. Szokásához híven örültségéket művelt és vodkát ivott, amit rajongói imádtak.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Tragikus módon, alig néhány nappal azután, hogy a klipet megosztotta 1,2 millió feliratkozójával, Eckhoff a jeges vízbe zuhant a Jakobs-gáton Kongsberg mellett. A rendőrség szerint egy szemtanú hívta a mentőket, amikor kiabálást hallott, és úgy vélik, a baleset egy újabb videófelvétel kapcsán történhetett.

Annak ellenére, hogy kórházba szállították Eckhoff másnap (november 27-én) éjjel elhunyt – írta meg a Landlibe oldala egy helyi lap információi alapján.

„Borzasztóan hiányzik nekünk, és ez egy olyan veszteség, amit soha nem fogok tudni elengedni. Ő volt a mindenem és a fiúnk számára is” – nyilatkozta zokogva az élettársa Tove Skjerven.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tor Eckhoff (@apetor) által megosztott bejegyzés

A Facebookon közzétett, norvég nyelvről lefordított bejegyzésében Skjerven azt írta:

„Drága Tor. November 26-án, pénteken csak egy átlagos nap volt.

Egy Kongsberg melletti vízhez mentél, és alig vártad, hogy korcsolyázhas. Egy kicsit filmezned is kellett, amit egy videóban felhasználhatnál a YouTube-on. Üzenetet küldtél, amikor megérkeztél, képekkel magadról és a vízről. De valami szörnyen rosszul sült el. A jeges vízben kötöttél ki, és ezúttal nem álltál fel, mint már annyiszor! Végül búvárok szedtek ki, és légi mentővel az Ullevál kórházba szállítottak. Mindent megtettek, hogy visszahozzanak az életbe, de túl sokáig voltál a víz alatt.

Szombat este John és én ott voltunk veled, amikor a kórházban az orvosok kikapcsolták az összes gépet, ami a testedet életben tartotta. Köszönöm mindazt, amit Johannesnek és nekem jelentettél. Végtelenül szép emlékeink vannak, és leírhatatlanul hiányzol nekünk!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?