KÜLFÖLD

Elcsábított és többször megerőszakolt egy 11 éves kislányt egy idős férfi

A gyerek mindenről részletesen beszámolt a rendőrségnek.
  • Szerző: Ripost

Egy 60 éves idahói férfit azzal vádoltak meg, hogy többször megerőszakolt egy 11 éves kislányt, valamint sokkolóan nem megfelelő üzeneteket küldött neki a Snapchaten keresztül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dennis Skibynek nemi erőszak és szodómia miatt kell felelnie, miután a rendőrség bizonyítékokat talált ellene az otthonában. A férfi akkor került a nyomozók látókörébe, amikor összefüggésbe került egy 11 éves lány megerőszakolásával. Úgy tudni, a gyermek rendszeresen meglátogatta az idős férfit az otthonában, ahol ott töltötte az éjszakát – írja a CrimeOnline.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az édesanya elsőként az illetlen üzenetekre lett figyelmes gyermeke telefonjában. A férfi olyanokat írt a lánynak, mint „Szerelmeskedni akarok veled, hogy még a testem is beleremeg” és „Annyira hiányzol, szeretlek”, míg máskor arra kérte a lányt, törölje a sértő üzeneteket.

A gyermek azt mondta a rendőrségnek, hogy jól szokta magát érezni a férfi társaságában, de többé már nem bír megbízni benne, miután többször is bántotta. A lány azt is bevallotta, hogy többször is együtt aludt az idős férfival. Azt nem lehetett pontosan megállapítani, hogy mikor kezdődött a visszaélés.

A gyanúsított állítólag többször megerőszakolta áldozatát, nyomást gyakorolt rá, hogy vetkőzzön le és „rendszeresen” megérintette a nemi szervét.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?