KÜLFÖLD

Élet és halál között lebeg egy 6 éves kisfiú, miután eltalálta egy acéldarab

A fémlövedék a tarkóján találta el az első osztályos Alexet, aki éppen akkor hajolt le. Szülei betegre aggódják magukat, attól rettegve, hogy elveszíthetik gyermeküket.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal fiú ezekben a percekben is az életéért küzd, miután egy fűnyíró miatt egy acéldarab elrepült és a tarkójába vágódott, miközben egy iskolai pályán játszott…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család elmondása szerint egy kertész nyírta a füvet, közvetlenül a wisconsini Silver Lake-i Riverview általános iskola mögött, ahol a gyerekek játszottak. A fűnyíró áthajtott egy hulladék vasdarabon, és az átrepült az iskolát körülvevő kerítésen, egyenesen a gyerekek felé.

Fotó: 123rf

„Teljesen sokkos állapotban voltam, de azonnal összeszedtem magam, és az iskolába siettem. Fogalmam sem volt a sérülésének súlyosságáról, amíg meg nem láttam a földön fekve, fejéből vérzett és görcsösen rángatózott. Tényleg nem tudom, mi akadályozott meg abban, hogy elájuljak” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra az édesanya.

A 6 éves Alex Hook orvosi kómában van, miután a 30 centis fémdarab súlyos agykárosodást okozott neki. Szülei, Caryn és Kirbey Hook betegre aggódják magukat a kisfiukért, aki a szeptember 10-i incidens óta kómában van – írja a The Sun.

„Amikor megérkeztem a kórházba, már a sürgősségi osztályon volt és felkészítették a műtétre. Már akkor csövek álltak ki a kis testéből. Folyton azt mondogattam magamnak, hogy ez csak egy borzalmas rémálom, mert ő nem lehet az én gyönyörű kisfiam” – árulta el könnyeivel küzdve az édesapa, majd hozzátette: „Minden egyes napért hálát adunk az Úrnak, hogy Alex még mindig velünk van, és küzd az életéért.”

Alex nagynénje, az 55 éves Michelle Koertgen adománygyűjtést indított, hogy segítsen az orvosi költségek kifizetésében. A pénzre ugyanis nagy szüksége van a családnak, mivel Alex testvére, Nathan különleges gondozást igényel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?