KÜLFÖLD

Életét vesztette a ragyogó édesanya, három gyermeket hagyott hátra

A nő nem bírta tovább, hogy rengeteg tartozást gyűjtött össze. Lelkileg összetört az édesanya.
  • Szerző: Ripost

A ragyogó kisugárzású, fiatal, három gyerekes édesanya öngyilkosságot követett el, miután adósságok halmozták el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az angliában élő Melissa McCracken felakasztott holttestére két gyermeke talált rá, miután aggódni kezdtek holléte felől. A rendőrség a házkutatás során megtalálta az adósságokról szóló leveleket és három külön papírhalmot is felfedeztek, amik a gyerekeknek szóltak.

Alan Walsh halottkém öngyilkosságnak ítélte a történteket, és Melissa halálát „rendkívül szomorúnak” minősítette.

„Melissa valóban nehéz életet élt. Nehezen hozott létre kapcsolatokat és nem utolsósorban nehéz volt neki gyermekei apjával. Olyan ember volt, aki egyedülálló szülőként próbálta felnevelni három gyermekét. Családja támogatta, de elképzelhetőnek tartom, hogy rendkívül nehéz időket élt meg, és pénz szűkében volt. Egyértelműen eladósodott” – mondta a Daily Star oldalának a nő egyik ismerőse.

A gyerekek, amikor rátaláltak édesanyjukra átszaladtak a szomszédhoz és azt kiabálták: „Van valami anya nyakában.” A mentőket azonnal értesítették és rövid időn belül meg is érkeztek, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

„Azt hiszem, ritkán mozdult ki otthonról, három kisgyermeket nevelt, mellette pedig a házat is üzemeltette. Nem tudom, mi járt a fejében azokban az utolsó pillanatokban, de teljesen kétségbeeshetett. A káosz között az volt az utolsó felelős cselekedete, hogy ezeket a jegyzeteket a gyerekeinek külön halomba rakta” - árulta el a szomszédja, aki beismerte, hogy neki is ritkán fizette a számláit Melissa.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

És ezeket olvastad már?