KÜLFÖLD

Életét vesztette egy 3 éves kisfiú, miután az anyja megfeledkezett róla

Egy iszonyú félreértés miatt hunyt el a kisgyermek, miután a napközi helyett inkább az anyukájával akart maradni.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiáról számoltak be Dél-Karolinában. Egy 3 kisfiú meghalt, miután nevelőanyja véletlenül órákra egy terepjáró hátsó ülésén hagyta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szívszorító dráma akkor történt, amikor a nevelőanya több gyermeket is egyszerre vitt az óvodába szerdán reggel. Kisfia azonban nem szállt ki az autóból, miközben a nő azt hitte, már az óvodában van.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Így a gyermek több órán keresztül felügyelet nélkül volt bezárva az járműbe. Az asszony akkor vette észre, hogy a fiú valójában nincs a napköziben, amikor meglátta az autóban. Azonnal hívta a 911-et, miközben megpróbálta újraéleszteni a kisfiút. A mentősök is a helyszínre siettek, de nem tudták megmenteni az életét.

A halottkém jelentése szerint a hőség és a friss levegő hiánya okozta a 3 éves kisgyermek halálát. Egyelőre baleset miatt indított eljárást a rendőrség – számolt be róla a Crime Online.

A gyermek nevét szándékosan nem közölték, hogy védjék a személyiségét. Valószínűleg időközben az elhunyt kisfiú biológiai szüleit is értesítették a tragédiáról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?