KÜLFÖLD

Életveszélyesen megsérült egy 9 éves kislány, miután megharapta a kis kedvence

A kisgyermek a szerencséjének köszönheti, hogy életben maradt, miután aranyhörcsögétől összeszedett egy brutális fertőzést.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi történetről számoltak be a Somersetben található Larkhall városából. Egy édesanya ugyanis azt állítja, 9 éves kislánya szerencsés, hogy életben maradt, miután megharapta a hörcsögje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sapphire Swannack imádott Kék nevű hörcsögjét tartotta a kezében, amikor az váratlanul megharapta az ujját. Az édesanyja, Lucie Swannack antibiotikumot adott gyermekének, mert azt gondolta annyi is elég lesz.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ám Sapphire ujja feldagadt és a karján is kiütések jelentek meg. Miután a kislány rosszabbul lett, az édesanyja kórházba vitte. Az orvosok azonnal vért vettek tőle, és mivel nagyon gyorsan vert a szíve, rögtön egy intravénás kezelésben is részesítették a pokoli kínoktól szenvedő kislányt.

„Antibiotikumot adtam neki és azt feltételeztem, ettől meg fog gyógyulni – hall olyan elfertőződött sebekről az ember, amiket kutya- vagy macskaharapás okoz, de nem egy nyavalyás hörcsög” – mondta a The Sunnak az aggódó édesanya.

Az ápolók a magas láza miatt először azt hitték koronavírusos lett a kisgyermek, de a tesztje negatív lett. Így másnap reggel altatásban megműtötték, ami során kitisztították és összevártak a sebét.

„A fertőzés a szívére mehetett, akár meg is halhatott volna” – tette hozzá az édesanya. A hörcsögöt pedig a kislány felépüléséig egy rokonukhoz költöztették át.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?