KÜLFÖLD

„Semmi jó nem tart örökké” – zokogva búcsúzott édesanyjától a 12 éves kislánya

Egy gyermeknek sem szabadna ilyen fiatalon elveszítenie az anyukáját. Az elhunyt nő családja értetlenül áll a váratlan tragédia előtt.
  • Szerző: Ripost

Egy 12 éves kislány szívszorító módon emlékezett meg édesanyjáról...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család tragédiája akkor kezdődött, amikor a Network Rail menedzserét, Hilary Davist múlt vasárnap holtan találták az otthonában, a walesi Colwyn Bayben. A 48 éves nő egészsége nem sokkal a halála előtt nagyon megromlott. Bár egyelőre nem erősítették meg a halálának az okát.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Kislánya, a mindössze 12 éves Kaysie lerótta édesanyja előtt a tiszteletét, megköszönve neki a sok közös emléket, amit együtt élhettek át.

„Anyunak,

Szomorú, hogy semmi jó nem tart örökké, de az emlékek igen, és ez az, ami számít. Köszönöm az összes emléket, ami köztünk van...

Szeretlek, szeretlek Kaysie x” – írta a kislány Facebook-oldalán.

Unokatestvére, Steve Kinsella úgy emlékezett meg az elhunyt csodálatos édesanyára, mint egy zsebrakéta, ugyanis alacsony termete ellenére hihetetlen energikus volt – írja a Mirror.

Fiatalabb korában kung-fuval és harcművészetekkel foglalkozott, és még mindig nagyon fitt volt. Rendszeresen járt edzőterembe, és imádott mindenféle testmozgást, főleg a zumbát. Hilary mindig mozgásban volt, és nagyon pezsgő személyiségnek ismerték. A Facebookon a halálra adott reakciókból látom, hogy milyen sokan és mennyire szerették”írta Kinsella.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?