KÜLFÖLD

Elképesztő fotók: rabok pakolják a koronavírusos halottakat hűtőkocsikba Texasban

Megteltek a halottasházak Texasban! Átmeneti megoldásként elítélt raboknak adták ki a feladatot, hogy helyi a halottasház mögött parkoló hűtőkamionokba pakolják a koronavírusban elhunytakat.
címkék:
  • Szerző: WM

A texasi El Paso régióban egy héttel ezelőtt kongatták meg a vészharangokat, közölve, hogy a halottasházban lehetetlenség több elhunytat elhelyezni. A helyi hatóságok arra jutottak, hogy a börtönökből kölcsönöznek munkaerőt, a raboknak az a feladatuk, hogy a több tonnás hűtőkamionokba vigyék a halottakat.

Hűtőkocsikba teszik a koronavírusban elhunytakat Texasban (Fotó: Getty Images)

Texasban már a hét elején átlépte a 20.000-t a koronavírusban elhunytak száma. A halottasházakon kívül a helyi kórházakban is áldatlan állapotok uralkodnak.

Az egyik helyi kórházban dolgozó nővér könnyeivel küszködve mesélt arról, hogy akik az intenzív osztályra kerülnek, azok közül a legtöbben már csak a hullazsákokban hagyják el a klinikát.

Rabok teszik hűtőkocsikba a koronavírusban elhunytakat Texasban (Fotó: Getty Images)

Az orvosoknak utasításba adták, hogy maximum háromszor lehet megpróbálni egy koronavírus beteget újraéleszteni. A további próbálkozások ugyanis a többi betegtől vennék el az időt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?