KÜLFÖLD

Elképesztő gusztustalan, amit gyermekével akart tenni egy szilágyi nő

Egy 20 éves Szilágy megyei nő lepaktált egy 54 éves Kolozs megyei férfival. Elképesztő dolgot akartak tenni a nő újszülött gyermekével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Elsőre hihetetlen, de egyben drámai esetről számolt be a Maszol.ro hírportál. Egy Szilágy megyei nő még júliusban adott életet gyermekének a bánffyhunyadi kórházban. A szülés után nem sokkal egy 54 éves, Kolozs megyei férfi kereste meg a 20 éves anyukát és ajánlatot tett neki.

Képünk csak illusztráció!

A férfi csaknem 1 millió forintnak megfelelő lejt ajánlott a 2 hónapos gyermekért. A megegyezés szerint a születési bizonyítvány kiállításakor 1000 eurónak megfelelő lejt adott volna át az asszonynak, majd a gyermek első születésnapjakor a fennmaradó összeget. Az anyuka beleegyezett az ügyletbe és úgy akarták megoldani, hogy anyakönyvezéskor az 54 éves férfit jegyezték volna be apukaként. A bánffyhunyadi anyakönyvi hivatalban mindketten nyilatkozatot tettek és a férfi 140 ezer forintnak megfelelő összeget átadott a nőnek.

A férfit és a nőt végül most csütörtökön őrizetbe vették és kiskorúakkal való kereskedelem, hamis nyilatkozattétel és közokirat-hamisítás miatt kihallgatták őket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?