KÜLFÖLD

Elképesztő, miért kapott milliós borravalót ez a barista -videó

A fiatal azután kapta élete borravalóját, hogy az egyik vendége megszégyenítette.
  • Szerző: Ripost

A Starbucks egyik alkalmazottját nyilvánosan próbálta megszégyeníteni az egyik vásárló, aki nem volt hajlandó szájmaszkot viselni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lenin Gutierrez, egy San Diego-i Starbucks baristája és csupán a munkahelye által kötelezővé tett maszkot kérte számon a betérő asszonytól. Ám a felszólítás ellenére sem volt hajlandó felvenni, így a barista úgy döntött nem szolgálja ki - írja a CBS.

A nő teljesen felháborodott és megpróbálta megszégyeníteni a baristát, aki az állásával játszott volna, ha mégis kiszolgálja. Bosszúhadjárata során kiposztolta saját Facebook-oldalán a fiatal fényképét és leírta a történteket saját szemszögéből (később a bejegyzést mégis törölte) : „Ez itt Lenin, aki megtagadta a kiszolgálásomat. Legközelebb rendőrt hívok, és orvosi igazolást viszek.”

A nő azt is hozzátette, hogy szerinte a maszk a baktériumok melegágya…

A történet ezek után vett fordulatot, mert Lenin egyik szimpatizánsa egy gyűjtést szervezett a számára, hogy azzal hálálják meg, hogy nem szolgálta ki a maszk nélküli vendéget. Mindezt pedig a háborgó nő posztja nélkül nem jöhetett volna létre...

Jelenleg közel 90 ezer dollárnál, azaz 28 millió forintnál jár a jatt, és eddig több mint 6500 ember adakozott. A fiatal barista egy videót is megosztott, hogy köszönetet mondjon támogatóinak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?