KÜLFÖLD

Elképesztő: több tízmilliót keres azzal, hogy kutyaként viselkedik a fiatal lány

Egész vagyonokat keres a 21 éves lány azzal, hogy kutyaként éli a mindennapjait.
  • Szerző: Ripost

Először csak hobbiból filmezte magát a 21 éves Jenna Phillips, ahogy kutyaként viselkedik: négykézláb rohant visszahozni a labdát vagy éppen a fűben hempergett.

Aztán rájött, hogy ezzel pénzt is tudna keresni, így már a munkáját is otthagyta, és a kutyaságból él – nem is akárhogy.

„Kutyának érzem magam. Imádok a földön hemperegni, visszahozni az eldobott tárgyakat, körbe-körbe rohangálni és játszani egész nap, szeretem, ha a fejemet simogatják” – mondja a texasi Austinban élő Jenna.

A TikTokon több mint 120 ezer követője van, de a fő bevételi forrását az OnlyFans nevű közösségi portál jelenti, ahol az előfizetői csak felnőtteknek szóló kutyás videókat is láthatnak róla – írja a LadBible.

Minden előfizető havi 20 dollár (kb. 6200 forint) bevételt jelent a lánynak, de a rajongók pluszpénzért olyan videókat is kérhetnek a tőle, melyeken Jenna azt csinálja, amit ők szeretnének. Egy rajongó nemrégiben ezer dollárt (kb. 310 ezer forintot) fizetett egy privát videóért. Jenna azt mondja, minden hónapban hatjegyű összeget keres dollárban, vagyis minimum 31 millió forintot.

Jenna azt mondja, a sikere annak köszönhető, hogy új piacot teremtett. Kutyafétissel előtte kizárólag meleg férfiak foglalkoztak, ő volt az első kutyalány.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?