KÜLFÖLD

Elképesztő tragédia: nem kérte az oltást a terhes nő, ezért meghalt a babája

A 22 éves nő egy fórumon olvasott hamis információkat a koronavírus elleni védőoltás negatív hatásairól.
  • Szerző: Ripost

Az angol nő, Katie Leeming egy fórumon olvasott történeteket terhes nőkről, akik beadatták maguknak a covid elleni oltást és később rosszullétre panaszkodtak. Ezért Katie amikor terhes volt, úgy döntött, hogy nem kéri az oltást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amikor azonban 26 hetes terhes volt elkapta a vírust és nagyon rosszul lett. A babáját ezért azonnal meg kellett szülnie, 14 héttel a kiírt időpont előtt. A kislánya tüdeje azonban nem fejlődött ki megfelelően, ezért hiába küzdöttek érte az orvosok, végül nem maradt életben.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

„Én teljesen elhittem a történeteket amiket olvastam. Sok terhes nő írta, hogy még az oltás után is elkapták a vírust , ezért döntöttem úgy, hogy nem adatom be magamnak. Most már lehet, hogy máshogy döntenék. Láttam ahogy a kislányom küzd az életéért, ami elképesztő fájdalom volt nekem, azóta sem tudtam feldolgozni azt ami történt. Minden nap ezzel kelek, ezzel fekszek, és arra gondolok, hogy mit csinálhattam volna másképp”- mondta a Mirrornak Katie.

A szakértők egyébként azt mondják, hogy teljesen biztonságos az oltás a terhes nőknek is, és nem szabad különböző csoportokban, fórumokon olvasott hamis információknak bedőlni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?