KÜLFÖLD

Elképzelhetetlen fájdalom: édesapja karjai között halt meg a 14 éves tinédzser

Osztálytársai miatt kellett meghalnia a fiúnak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Azt hitte a 14 éves Oliver Stephens, hogy beszélgetni hívja egy lány osztálytársa a közeli parkba. Azonban a lány azért csábította el a fiút, hogy másik két osztálytársuk kegyetlenül összeverje, végül halálra késelje az autizmussal küzdő Olivert.

A három diák most a bíróság előtt felett szörnyű tettéért, és összesen 28 év börtönt kaptak. A csapdát állító lány „csak” 3 évet kapott, míg a két fiú egyenlő büntetést.

A bíróság előtt a lány már enyhíteni próbált a tettén, azt mondta, csak rá akart ijeszteni Ollyra, nem gondolta, hogy a két fiú megveri, majd meg is öli. Egy szemtanú azonban elmondta, hogy a lányt kicsit sem hatották meg az események, azt kiabálta, hogy Olly azt kapja, amit megérdemelt.

Ollynak azért kellett meghalnia, mert nem volt hajlandó bocsánatot kérni a Facebookon tett egyik kommentje miatt. Hogy pontosan mit írt és mit kifogásoltak a diákok, azt nem lehet tudni.

Már napokkal a támadás előtt Olly megleckéztetéséről cseteltek a diákok, egyértelműen megtorlásra készültek.

Olly végül édesapja karjaiban, a mentőautóban halt meg. A tárgyaláson az apa, Stuart azt mondta, Ollyt szabályosan kivégezték a tinédzserek.

„Milyen gonosznak kell lenni ahhoz, hogy megölj egy gyereket?” – tette fel a költői kérdést a tárgyalóteremben. Hozzátette, Olly az autizmusa miatt sokkal jobban bízott az emberekben, mindenki felé szeretettel fordult, nem feltételezte, hogy bárki is ártani akarhatna neki.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?