KÜLFÖLD

„Eltört a nyakam, nem érzek semmit„ – rémálommá vált a kétgyermekes apuka nyaralása

Kómába került a 43 éves Chris Watkins, miután tenerifei nyaralása során beleugrott a medencébe.
  • Szerző: Ripost

A 43 éves Christopher Watkins Tenerifén nyaralt és legénybúcsún vett részt a barátaival, amikor a hotel medencéjébe beleugrott. Olyan szerencsétlenül érkezett, hogy a fejét beverte, és az életmentőknek kellett kihúzniuk a vízből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Barátai először azt hitték, csak tréfálni próbál, azért nem jön fel egyből a víz felszínére levegőért – ám óriásit tévedtek. Kiderült, hogy a kétgyermekes apuka eltörte a nyakát, és nagy a baj.

„Az életmentők ugrottak utána, pedig azt hittük, csak viccel. Amikor kihúzták, láttuk, hogy nagy vágás van a fején„ – emlékezett vissza Christopher legjobb barátja, Christian Preece. „Az oldalán feküdt, és azt mondta sírva: „eltört a nyakam, nem érzek semmit”. Nem akartam elhinni, de hallottam a hangján, hogy komolyan beszél, összeszorult a szívem, amikor segítséget kért. Négyéves korom óta ő a legjobb barátom, ez egy kész rémálom, ami történt.„

A 43 éves férfit egyelőre mesterséges kómában tartják egy spanyol kórházban, a megrendült család pedig adományokat gyűjt, hogy fedezni tudják az orvosi költségeket – írja a Daily Star.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?