KÜLFÖLD

Döbbenetes felvétel: a Google térképe derített fényt a 24 évvel ezelőtti rejtélyes eltűnésre

A modern technológia segítségével, egészen véletlenül találták meg az 1997-ben eltűnt férfi autóját. A szerettei most már tudják, mi történt vele.
  • Szerző: ripost

Lezárt aktát nyitott fel a rendőrség, miután egy lakásfejlesztési menedzser különös dolgot vett észre az otthona közelében a Google térképén. Egy fehér autót látott kibukkanni a háza melletti tóból, ezért rögtön riasztotta a rendőrséget. Kiderült, hogy az 1997-ben eltűnt William Moldt holttestét rejtette a jármű.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

eltűnt

A Google segítségével találták meg az 1997-ben eltűnt férfit – A képen a tó baloldali felén látható a fehér folt, az autó
Fotó: Google

Moldt 1997 november 8-án bulizni ment a floridai Palm Beachen, azóta nem találták, életjelet nem adott magáról. 21.30 körül még felhívta a barátnőjét, hogy hazafelé tart, de többé nem lehetett elérni telefonon.

A szerettei több mint két évtizedig bizonytalanságban éltek, elképzelni sem tudták, hol lehet– írja a Daily Star.

A férfi valószínűleg elveszítette az uralmát a jármű fölött, így hajtott a tóba. Különös módon a közelben élőknek nem tűnt fel a tragédia, így maradhatott húsz évig titokban a rejtély megoldása.

Elképesztő módon a felvételek már 2007 óta láthatóak voltak a Google műholdas felvételein, de sokáig senki nem vette észre a víz alá került autót, ami nem is meglepő, hiszen avatatlan szemnek alig tűnik fel a nem odaillő látvány.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?