KÜLFÖLD

Megoldódhat a rejtély: egy fiatal nő állítja, ő a 21 éve eltűnt kislány

Az eltűnt gyerek története 2000-ben megrázta a közvéleményt. Az akkor hétéves kislányt sokan halottnak hitték, de most fordulat állhat be az ügyben.
  • Szerző: ripost

Elképesztő rejtély oldódhat meg, ha igazak annak a nőnek az állításai, aki a napokban döbbenetes történettel jelentkezett a rendőrségen. Kaylynn Stevenson úgy véli, ő valójában nem más, mint a 2000-ben eltűnt Brittany Williams, az a hétéves AIDS-es kislány, akinek Virginia államban veszett nyoma. Az eltűnt gyereket egykor rengetegen keresték, miután egy nap nem jelent meg az iskolában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Brittany a Virginia állambeli Henricóban élt egy nevelőotthonban, aminek a kertjét a rendőrök feltúrták egykor, azt gyanítva, hogy az egyik nevelő végezhetett a súlyos beteg kislánnyal.

eltűnt

Brittany Williams 2000-ben tűnt el. Lehet, hogy megoldódott a rejtélye? (Fotó: YouTube)

A most 28 éves Kaylynn azt mondja, DNS-bizonyítéka van arról, hogy ő Britanny, bár a gyerekkori emlékei homályosak.

„Egy pasztellrózsaszínű szobára emlékszem, és egy kerekesszékes kisfiúra, aki nem beszélt, de nagyon kedves volt” – elevenítette fel a kevés emlékét az NBC-nek a lány.

Emellett a testét ugyanott borítják hegek, ahol egykor a számos kezelés alatt átesett Brittany testét, sőt, a gyomorszondája nyomát is megmutatta a hasán.

A rendőrség egyelőre csak annyit közölt az üggyel kapcsolatban, hogy továbbra is tart a nyomozás a huszonegy évvel ezelőtti eltűnés kapcsán.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?