KÜLFÖLD

„Elvesztettem a drága hercegnőmet” – szülei között aludva, rejtélyes módon halt meg a kis Lyla

Az édesanyját a környéken élők sokáig gyerekgyilkosnak nevezték.
  • Szerző: Ripost

Szívszorító történetet mesélt el a 20-as éveiben járó Shannon Maund. Miután felfoghatatlan módon el kellett veszítenie kisbabáját, még a környéken élők rágalmazásait is muszáj volt eltűrni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Volt, hogy szemtől szemben gyerekgyilkosnak nevezték, de még az is előfordult, hogy forró kávéval öntötték le.

Szörnyű tragédia után azonban nem szeretne semmi többet, mint más szülőket figyelmeztetni az újszülöttel való alvás veszélyeire. Mivel a nő úgy gondolja, ha képes megelőzni, hogy más szülök is átéljék azt a fájdalmat, amit neki kellett, már nem lesz hiábavaló Lyla-Rae halála.

„Soha, de soha ne vidd a babádat az ágyadba! Bármennyi is legyen az idő, függetlenül attól, hogy fáradt vagy-e, tedd vissza a kisbabádat a kiságyába” – kezdte a The Sunnak Shannon.

17 éves volt, amikor váratlanul terhes lett, még az édesanyjával élt együtt, de nagyon várta már babája érkezését.

Lyla-Rae 2018. június 5-én látta meg a napvilágot, egészséges és jó babaként, csak akkor sírt ha éhes volt, vagy tisztába kellett tenni.

A gyerek édesapja Ben, munkát vállalt és a kisbaba körüli teendőkből is alaposan kivette a részét.

Nagyjából egy hónapos lehetett a kislány, amikor többet sírt a megszokottnál.

„Miután elment az orvos, megetettem Lyla-Rae-t, majd letettem őt az ágyunkban lévő mózeskosarába. Ben felajánlotta, hogy éjszaka fel kell megetetni, így pillanatok alatt elnyomott az álom. Majd hirtelen arra keltem, hogy Ben pánikolva kelteget. Lyla nem lélegzett. A paplan tetején aludt közöttünk, sápadt volt és az ajka is elkékült” – elevenítette fel a végzetes éjszaka történetét a fiatal édesanya.

Azonnal felrohant az emeletre édesanyjához és riasztották a mentőket, miközben Ben megpróbálta újra éleszteni a picit.

„Könyörögtem a kisbabámnak, hogy ébredjen fel, de nem ez történt. A mentősök átvették Bentől, majd a kórházba vitték, ahol halottnak nyilvánítottá. Meghasadt a szívem. Elvesztettem a drága hercegnőmet” – mondta megtörten Shannon.

A rendőrség felvette Shannon, Ben és Emma vallomását. A kislány édesapja megtörtén mesélte, hogy amikor fel kelt megetetni még minden rendben volt, lélegzet. Majd utána tévé nézés közben aludt vissza, miközben ringatta a kosarát.

A rendőrség megerősítette, hogy nem a szülök hibája Lyle-Rae halála, akinek azóta se derült ki mi okozta a vesztét.

A fiatal szülőpár azt hitte soha nem lesznek túl kislányuk halálán, de most több év távlatából nemrég megszületett második kislányuk Lily.

És ezeket olvastad már?