KÜLFÖLD

Erdei gyilkosság: csecsemőjével a kezében ütötték agyon a gyanútlan kismamát

A lipcsei bíróságon elkezdődött a pere annak a 31 éves migránsnak, aki az ügyészség szerint bosszúból ölt meg egy menekülteket segítő német nőt. A gyilkosságra egy erdős területen került sor, ahol az áldozat éppen a két és fél hónapos babájával a kezében sétált.
  • Szerző: WM

A 31 éves afgán származású Edris Z. korábban egy párt alkotott azzal a 37 éves nővel, akit idén áprilisban ölt meg egy erdős területen. A későbbi áldozat a halála előtt két évvel döntött úgy, hogy szakít a párjával, aki ezt soha nem tudta elfogadni. A folyamatos zaklatás erőszakká változott, amikor Edris meglátta a nőt egy másik férfival sétálni:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az afgán bevándorló rátámadt a férfira, akinek megpróbálta kikaparni a szemét, több helyen megharapta, aminek következményeképpen egy darab leszakadt a füléből. A nő a támadás után feljelentést tett, félt attól, hogy őt is bántalmazni fogja az egykori szerelme.

Képünk illusztráció
Fotó: AFP / AFP

A bíróság távolságtartási végzést rendelt el, ami a nő számára a halálos ítéletet jelentette. Edris úgy érezte, hogy elárulták, megalázták, az exe pedig a másik férfi oldalára állt. A bevándorló feltehetően ezért is döntött úgy, hogy idén április 8-án egy korábban már jól kifigyelt sétaúton várja majd áldozatát. Edris hátitáskájában egy kalapács volt. Amikor a nő odaért, kezében a két és fél hónapos csecsemőjével, a férfi előugrott, és tízszer ütötte meg a kalapáccsal az exbarátnőjét.

A nő automatikusan a babáját védte, így az ő teste teljesen védtelen maradt. Összesen tíz csapást mért az afgán migráns az áldozatára, ami közül négy a fejét érte.

A baba kisebb sérülésekkel megúszta a támadást.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?