KÜLFÖLD

„Hogyan fogok élni nélküled, szerelmem?” – esküvőjén vált özveggyé a gyönyörű menyasszony

Nem várt tragédiába torkollott egy meghitt ceremónia. A pár nem sejthette, mi vár rájuk életük legboldogabb napján.
  • Szerző: Ripost

Senkinek sem kívánjuk azt, amit egy fiatal és gyönyörű szép menyasszonynak nemrég át kellett élnie. Csak Christina néven említették azt a nőt, akinek élete legboldogabb napján kellett elveszítenie férjét, élete szerelmét. A tragédia az oroszországi Vlasovo faluban történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Esküvője napján az ifjú pár a vendégei között táncolt, amikor hirtelen minden rémálommá változott. A násznép közül ketten fegyvert rántottak és lelőtték a vőlegényt, Radu Cordinianu-t (34) és testvérét, Philip Cordinianu-t (36). Mindketten a helyszínen életüket vesztették.

A The Sun információi szerint egy vita miatt nyitott tüzet a szintén testvérpár Alekszej D. és Vlagyimir D. A rendőrségi jelentés szerint összesen 6-7 lövést adtak le. Később az is kiderült, hogy a menyasszony meghívottai között volt a testvérpár.

„Hogyan fogok élni nélküled, szerelmem? Mindig a feleséged leszek, ígérem. Te vagy az egyetlenem. Örökké együtt leszünk. Csak legyél ott fent és nézz le rám, minden álmunkat beteljesítem érted, hogy büszke legyél rám. Jól aludjál kedvesem, míg én megpróbálom túlélni ezt a fájdalmat” – búcsúzott szívszorító szavakkal a menyasszony közösségi oldalán.

A rendőrség egyelőre nem árulta el, mi lehetett a gyilkosok indítéka, jelenleg folyik a nyomozás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?