KÜLFÖLD

„Még előtte állt az egész élet” – esküvője napján halt meg a 21 éves lány

Az tervezte, hozzámegy élete szerelméhez, ám az álma már nem válhatott valóra.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Chloe Askey már jó ideje élete legszebb napjára készült, hiszen április 12-én úgy volt, hogy feleségül megy a férfihoz, akit mindenkinél jobban szeret. Ám a sors keresztül húzta az álmait és a 21 éves végül ezen a napon hunyta le végleg a szemeit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Chloét tavaly októberben rákbetegséggel diagnosztizálták, és az esküvői dátumot azért hozták előre, hogy még azelőtt össze tudjanak házasodni, hogy a nő egészségi állapota túlságosan megromlana. Ám hiába reménykedtek, végül Chloe hétfőn elvesztette az életéért vívott harcot.

Forrás: GoFundMe

„Két nappal a születésnapja után kezdte el a kemoterápiát, ami nagyon nehéz időszak volt számára, de a lelki társa és élete szerelme, Hakeem minden pillanatban mellette volt” – mesélte a vőlegény édesanyja, Kerry Patel az ExaminerLive-nak.

A koronavírus-járvány miatt Chloe a kezelései közötti időt nem tudta túl sok élménnyel megtölteni, majd egy hat héttel ezelőtti operációja után állapota rohamosan rosszabbodni kezdett.

Múlt hét pénteken az orvosai azt mondták, hogy nem szükséges kórházba vinni, és hogy még ki fog tartani. Senki sem gondolta, hogy három nappal később megtörténik az elképzelhetetlen.

Chloe fiatal kora ellenére sokakra volt nagy hatással, hiszen betegségéig két évet egy állatmenhelyen dolgozott, ahol mindent megtett azért, hogy az árva, sérült vagy beteg cicáknak egy kicsit jobb legyen.

„Nagyon nagy veszteség a csapatunknak. Chloe családtag volt, egy nagylelkű nő, aki rengeteget tett az állatokért és azért, hogy lehetőleg mindegyikük szerető otthonra találjon” – mesélte Chloe egykori főnöke.

A fiatal nő egyébként nemcsak a kicsi, de a nagymacskákat is imádta, főiskolásként megfordult Afrikában is, ahol a természetes környezetükben tanulmányozhatta őket. Most volt kollégái egy közösségi adománygyűjtéssel szeretnének gondoskodni róla, hogy Chloe neve az idők végezetéig fennmaradjon és az adományokból a menhely egy új épületszárnyat építene kifejezetten a cicáknak. Az épületet pedig róla neveznék el.

„Még előtte állt az egész élet. Az elmúlt hat hónap hihetetlen volt, ahogy az is, hogy ilyen gyorsan elvesztettük őt. Néhány nappal a halála előtt beszéltem vele, de akkor már érezte, hogy nincs sok ideje hátra. Ennek ellenére megrázott, hogy már nincs közöttünk”.

(via)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?