KÜLFÖLD

„Megcsúszott a vízen és eszméletlenül összeesett” – két nap leforgása alatt vesztette életét a 4 éves kisfiú

A gyermek rejtélyes körülmények között vesztette életét. Az édesanya egyáltalán nem hisz a család barátjának, szerinte gyilkosság történt.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő vádakkal fordult segítségért a rendőrséghez egy illinoisi édesanya, miután kisfia életét vesztette. Lesli Jett váltig állítja, hogy baleset történt, ezzel pedig sem az édesanyát, sem pedig az orvosokat nem győzte meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi még február 18-án hívta fel a rendőrséget, hogy segítséget kérjen, miután barátja 4 éves kisfia eszméletét vesztette. A kelet-peoriai otthonban Tate Thurman állítólag elesett egy tócsában, elterült a padlón és eszméletét vesztette. A mentősök azonban teljes szívleállással találták meg a kisgyermeket.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Megcsúszott a vízen és eszméletlenül összeesett” – állította a hatóságnak a család barátja.

Tate-et az OSF Szent Ferenc Orvosi Központba vitték, ahol az orvosok súlyos zúzódásokkal kezdték meg kezelni. A kulcscsontja el volt törve, a nemi szervén és a fenekén véraláfutások éktelenkedtek, valamint egy tompa ütésektől a belei felszakadtak. Két nappal azután, hogy a mentők kórházba szállították, Tate meghalt.

Amikor Tate apját kihallgatták, ugyanazt ismételte, amit Jett mondott, és elmagyarázta, hogy fia megcsúszott és elesett. Ám az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a kisfiú balesetének idején az édesapa dolgozott, vagyis nem lehetett jelen. Az eset idején Jett egyedül volt Tate-tel és egy 2 éves gyermekkel, aki aludt – írja a Crime Online.

A férfit jelenleg előzetes letartóztatásban tartják 3 millió dolláros (kb. 904 770 000 forint) óvadék ellenében. Tárgyalására június 28–án kerül sor az előzetes bejelentés alapján.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?