KÜLFÖLD

Ettől te is sírni fogsz: szívszorító levelet írt a 8 éves kisfiú halott édesanyjának

A kisfiú a levélben megígéri, rendben tartja a szobáját és még a brokkolit is megeszi, ha édesanyja visszamegy hozzá.
  • Szerző: Ripost

Megrázó levelet írt karácsony alkalmából édesanyjának a 8 éves Harry. A kisfiú édesanyja, Kerrie márciusban hunyt el, mindössze 34 évesen, agyvérzést kapott.

A nethertoni kisfiú levele most vírusként terjed az interneten, és szem nem marad szárazon miatta.

Már a borítékon a címzés is megrendítő. „Azt kérték, írjak egy levelet valakinek, aki sokat jelentett nekem 2019-ben. Az anyukámnak szerettem volna írni, de ő meghalt márciusban. De talán a levelem eléri őt a mennyekben”.

„Tényleg azt hiszem, te voltál a legjobb anya, nagyon hiányzol és azt kívánom, bárcsak még mindig velem lehetnél, hogy ismét jól legyek” – kezdte a levelét Harry, majd elmesélte édesanyjának, hogy beválogatták a focicsapatba és mennyire hiányzik neki az anyja a vasárnapi vacsoráknál.

„Néha beszélek hozzád éjszaka, még ha nem is válaszolsz. Azt kívánom, bárcsak megtennéd. Ha visszajönnél, megenném mindig a brokkolit és a kelbimbót, kitakarítanám a szobám, nem fecsegnék és mindenben segítenék” – kérlelte.

Harry azt is bevallotta a levélben, hogy még mindig minden nap sír, de nem árulja el senkinek.

„Már soha többé nem leszek boldog Harry újra. De remélem, a mennyország tele van csokoládéval és virággal. Nagyon hiányzol, de majd találkozunk” – zárta a levelet.

A levelet végül az édesapjával elvitték a parkba, bélyeget raktak rá és ott hagyták egy padon, hogy az angyalok megtalálhassák és felvigyék a mennybe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?