KÜLFÖLD

Éveken keresztül terrorizálta, végül megpróbálta megölni a magyar nőt olasz férje

Az olasz férfi többször megverte magyar feleségét. A nő nem tudott megszökni.
  • Szerző: Ripost

A 32 éves magyar nő egy Róma melletti településen, Testa di Leprében élt 50 éves férjével, akivel a kapcsolatuk inkább hajazott rémálomra, mintsem tündérmesére. A férfi gyakran ivott, olyankor agresszívvá vált, többször megverte a nőt, akitől egy idő után a pénzét és az iratait is elvette, bezárta a lakásba, valóságos rabságban tartotta, ha menekülni próbált, erőszakkal visszavitte a házba. A tortúrák és a verések legalább két éve tartottak már.

Itt akarta halálra gázolni menekülő feleségét a feldühödött férj (Fotó: Google Maps)

Összeverve menekült

Az asszonynak a napokban egy újabb verést követően mégis sikerült megszöknie. Futás közben önkívületi állapotban tárcsázta a rendőrség számát – írja a Bors.

A fiumicinói járőrök a nőt az út szélén találták meg, amint összeverve, szeme alatt és karján véraláfutásokkal, zaklatottan integet egy bokor mögül. Kiderült, a férfi felfedezte, hogy meglógott, és üldözőbe vette az asszonyt: hullarészegen kocsiba pattant, és háromszor is megpróbálta elgázolni az előtte rohanó feleségét.

Eltörte az arccsontját

A rendőrök őrizetbe vették a tomboló férjet, míg a halálra rémült magyar nőt kórházba szállították. Kiderült, hogy a férfi aznap is olyan súlyosan bántalmazta, hogy az arccsontja is eltört. A felgyógyulása legalább harminc napig fog tartani. Zsarnoki párját letartóztatták, jelenleg a civitavecchiai börtönben vár a sorsára.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?