KÜLFÖLD

„Ez egy rémálom” – a csatornába dobva találták holtan a tizenéves kisfiút

A tinédzser életét már nem tudták megmenteni. Halála kapcsán egyelőre több a kérdés, mint a válasz.
  • Szerző: Ripost

Rejtélyes körülmények között vesztette életét egy 15 éves fiú Louisianaban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

November 3-án Loreauville közelében egy vidéki, erdős területen lévő csatornában találtak rá a holttestére. Az elsődleges információk szerint a tinédzser a bokáig érő vízbe megfulladt. A tüdejében valóban megtalálták a sáros vizet, de a rendőrség gyanúja szerint gyilkosság történt.

„A fiamnak egy hatalmas púp volt a fején. Nyilvánvaló, hogy valaki valamivel fejbe vágta” – mondta könnyeivel küzdve az édesanya.

A diszlexiával küzdő, csendes tinédzsert utoljára október 30-án látták egy felnőtt társaságában, Janes Irvinnal és annak 17 éves fiával, Gavinnal. Az egyik helyi üzlet felé tartottak, ahonnan Quawan Charles már nem tért vissza. Később a családtagok azt állították, hogy nem engedték el gyermeküket a nővel.

Édesapja elmondása szerint, aznap Charles egyedül maradt otthon, majd nyomtalanul eltűnt. Mikor ezt észrevették hiába keresték, nem válaszolt a hívásokra. Mivel pedig az éjszaka sem tért haza a fiú, a rendőrséghez fordultak segítségért.

Úgy tudni az Irvin család a fiú halála óta nem beszélt a Quawan családdal. A rendőrség egyébként átkutatta az Irvin család házát, de állítólag semmi gyanúsat nem találtak. A fiú holttestét átszállították a független texasi Mesquite-be, ahol egy szakértő fogja elvégezni a boncolását.

„Ez egy rémálom” – fűzte hozzá a történtekhez a család egyik barátja.

És ezeket olvastad már?