KÜLFÖLD

Ez történik, ha egy civil közel merészkedik az 51-es körzethez!

A szupertitkos amerikai légibázist földi halandó nem közelítheti meg. Ha mégis úgy dönt valaki, hogy megpróbálja, az súlyos következményekkel jár!

Az 51-es körzet létezését az amerikai hatóságok hivatalosan csak 2013-ban ismerték el. Addig görcsösen ragaszkodtak különböző teóriákhoz, hogy a sivatag közepén mi is található valójában. Ebből fakadóan a lakosság egészen elképesztő teóriákat gyártott arról, hogy milyen állami intézmény lapul a sivatag kellős közepén.

A leghíresebb természetesen, hogy a titkos légibázis valójában egy UFO központ.

A héten két bevállalós amerikai állampolgár úgy gondolta, hogy közelebb merészkedik a katonai bázishoz. Egy hátsó bejárat felől, motorokon közelítették meg a létesítményt. Az odavezető úton egy táblánál álltak meg, melyen, nagy betűkkel a következő felirat állt:

"Lezárt terület! E pont után halálos fegyvereket használunk ön ellen!"

A két merész férfi még el sem olvashatta a figyelmeztetést, de megjelent mögöttük egy terepjáró. Abból két katona pattant ki, és fegyvert fogott rájuk. Akik egy alapos testmotozást és személyazonosítást követően elzavarták a két kalandvágyót a helyszínről.

Pár nappal az incidens után mindketten hatósági levelet kaptak. Abban az állt, hogy kitiltották őket Lincoln megyéből. (Ebben a közigazgatási egységben található az 51-es körzet.) Ha ezt megsértik, akkor 750 dolláros, körülbelül 200 ezer forintos bírságra számíthatnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?