KÜLFÖLD

Brutális támadás: 20 percig csak bámulta az élettelenül fekvő 7 éves kisfiút a szomszéd

A szomszéd minden ok nélkül támadt a kisfiúra, akinek betörte a koponyáját a férfi.
  • Szerző: Ripost

Egy lyuk keletkezett a 7 éves kisfiú koponyáján, miután a szomszéd férfi minden előzmény nélkül megtámadta és beverte a gyerek fejét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kaliforniai Gavin Ludwick éppen egy barátja házából sétált hazafelé, amikor 32 éves szomszédjuk, Daniel Poulsen egy sziklával fejbe vágta. A kisfiú azonnal összeesett. A férfi 20 percig csak bámulta az élettelenül fekvő gyereket, majd elsétált.

A kisfiút egy másik szomszéd vette észre a járdán, felkapta a gyereket és hazarohant vele. Gavin édesanyja azt hitte, a fiát elgázolták, ám később előkerült egy biztonsági kamera felvétele, amely megmutatta, ki felelős a gyerek sérüléseiért.

„Nem tudom elhinni, hogy ezt művelte a kisfiammal. Soha még nem is találkoztak Gavinnel, nemhogy árthatott volna neki a fiam. Csak a szerencsének köszönhető, hogy Gavin életben van. Meg is ölhette volna az a férfi” – mondta az édesanya, Wendy a The Sunnak.

A kisfiún életmentő műtétet kellett végrehajtani, az orvosok már nem tudták megmenteni a koponyája egy részét, így fémlapokkal kell majd helyettesíteni. Egyelőre azt várják, hogy a kisfiú agyi duzzanata lohadjon.

„Folyton szétesem, amikor az orvosok elviszik Gavint egy újabb vizsgálatra vagy beavatkozásra. Csak ott ülök az ágya mellett és azt hajtogatom, anya nem hagy el, anya itt van. Biztos, hogy hall minket. Csak azt az egyet remélem, hogy elfelejti, mi történt vele”.

A családnak azért is különösen nehéz, mert Wendy férje, a gyerekek apja márciusban hunyt el tüdőrákban. A család ezért gyűjtésbe kezdett, hogy Gavin kórházi számláit ki tudják fizetni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?