KÜLFÖLD

„Fel kellett volna hívnom a rendőröket” – holtan találták a 15 éves fiút egy csatornában

Rejtélyes körülmények között vesztette életét egy fiatal srác, akinek eltűnését még mindig vizsgálja a rendőrség.
  • Szerző: Ripost

Rejtélyes körülmények között vesztette életét egy 15 éves fiú Louisianaban. November 3-án Loreauville közelében egy vidéki, erdős területen lévő csatornában találtak rá a holttestére.

Quawan Charles-t egy nővel, Janes Irwinnal és hasonló korú fiával látták utoljára október 30-án. Ezt megelőzően a fiatal fiú, apja baldwini otthonában volt, ám még a szülő boltba ment, a gyereknek nyoma veszett. A családtagok a rendőrségnek elárulták, hogy senkinek nem adtak engedélyt elvinni gyermeküket.

Miután észrevették az eltűnését keresni kezdték, többször felhívták telefonon. Aznap este, miután még mindig nem akadtak a nyomára, felhívták a rendőrséget. Ám a hatóságoktól nem kaptak segítséget, azt mondták biztos a barátaival lóg Charles.

A Quawan család később tudta meg, hogy az Irwin családnál volt gyermekük az eltűnése napján. Egy magánnyomozónak Janes Irwin beismerte, hogy hívnia kellett volna a rendőrséget, miután megtudta, hogy Charles elszökött otthonról.

„Igen, hívnom kellett volna a rendőrséget. Segítenem kellett volna a keresést” – mondta Irwin.

A család ügyvédje biztos abba, hogy Janes Irwint el fogják számoltatni Quawan Charles halála miatt.

„Tudta, hogy valami nincs rendben, és nem tett semmit. Nagyon sok részletet elmesélt az esettel kapcsolatban” – nyilatkozta a Quawan család ügyvédje.

És ezeket olvastad már?