KÜLFÖLD

Felakasztotta magát a fára a 10 éves kisfiú egy szörnyű TikTok kihívás miatt

Az anyja talált rá a borzalmas állapotban lévő kisfiúra. Azonnal a segítségére sietett, de addigra már nem tehetett semmit, hogy megmentse gyereke életét.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történt egy mindössze 10 éves georgiai kisfiúval. Robert Craiget a szülei egy fára felakasztva találták meg. A felnőttek meggyőződése, hogy gyermekük haláláról a TikTok oldalon terjedő egyik veszélyes kihívás tehet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ránéztem a tabletjére és megláttam rajta, hogy ott lóg a fán. Odarohantam és leszedtem. Hívtam a 911-et és azonnal megpróbáltam újraéleszteni” – mondta az édesanyja, Madison.

Robert és testvére
Fotó: YouTube

„Azt mondták, nem hiszik, hogy öngyilkosság történt, mert boldog kisgyerek volt. Miután megnéztem a TikTokját egyértelmű volt, hogy ez valami beteges kihívás lehetett” – tette hozzá a nő a könnyeivel küzdve.

A nyomozók később megerősítették, hogy Robert tabletjét megnézve úgy tűnt, mintha egy TikTok-kihívás közepén lett volna, amikor meghalt. A kisfiú családja most abban reménykedik, hogy történetük más gyerekeknek és családjaiknak is segít megelőzni a tragédiát.

„Tartsátok erősen szemmel a gyerekeiteket” – mondta Madison.

Az év elején özönlöttek a hírek arról, hogy a TikTok-on a gyerekek egy úgynevezett blackout challenge kihívással veszélyeztették az életüket. A fiatalok kötelet vagy cipőfűzőt kötöttek a nyakuk köré, és megnézték, meddig tudják visszatartani a lélegzetüket. Egyes felhasználók addig fojtogatták magukat, amíg el nem ájultak.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?