KÜLFÖLD

Feláldozta magát az édesanya, hogy megmentse kajakozó gyermekét és barátját

Utolsó erejével húzta ki a kajakozó fiatalakot a hős nő.
  • Szerző: Ripost

A 37 éves Danielle Chilverst vasárnap húzták ki a Waxham vízéből a kempingezők, de hiába próbálták újraéleszteni nem jártak sikerrel. A mentősök már csak halottnak tudták nyilvánítani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya gondolkodás nélkül ugrott a tengerbe 14 éves fia és barátja után, amikor észrevette, hogy nehézségeik támadtak kajakozás közben. Danielle hihetetlen erejének köszönhetően partközelbe tudta juttatni a fiatalokat, akiket így a többi strandoló ki tudott húzni. Ám tragikus módon az édesanya addigra eszméletét vesztette a tengerben és már nem tudták megmenteni.

A Waxhami Nyárfarm kemping igazgatója, Kyle Reeve abszolút tragédiának nevezte a történteket és azt mondta:

„Ez az egész tengerpart hírhedt a dagályai és árapályai miatt. A strand bejáratánál feliratok is figyelmeztetik erre a fürdőzőket. A víz hatalmas sebességgel mozog a sziklák között, amikor a csatornák feltöltik a homokos partot. A legtöbb profi úszó sem tudja megúszni azokat a hullámokat.”

„Mi ott voltunk. Rettenetes volt nézni. Meg akarta menteni a két tinédzser fiút, akik elvesztették az irányítást a kajakjuk felett. Mellettem volt a vízben, majd egy másik pillanatban alámerült. Bárcsak lett volna a Waxhami strandon életmentő. Túl sokáig tartott mire kiértek a mentősök” – nyilatkozta egy szemtanú a Mirrornak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?