KÜLFÖLD

Félárván kell felnőnie a 3 éves kisfiúnak, a szeme láttára végezték ki az anyukáját

A család és az ismerősök felfoghatatlan fájdalmat élnek át.
  • Szerző: Ripost

Clare Nash miután szakított párjával, Charles Jessoppal, aki erre hívogatni kezdte a nőt és üzenetekkel bombázta. Clare ekkor a rendőrséghez fordult, de úgy ítélték meg, nem a férfi nem jelent rá veszélyt. Ám ez később nem igazolódott be: Charles megölte az asszonyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi egy nap meglátogatta Claret, akivel három éves kisfia is otthon volt. Az exbarát nem bírta elviselni, hogy a nő már másba szerelmes, ezért egy késsel támadt rá ekkor az édesanyára, kisfia szeme láttára. A támadó annyira őrjöngött tette közben, hogy a kést, amit az anya hasába szúrt, bele is törte. Ezután fojtogatni kezdte az édesanyát, egészen addig, míg az már nem lélegzett. A boncolás során nem tudták megállapítani, hogy a halálát a fojtogatás vagy a vérveszteség okozta – írja a Daily Star.

A rendőrség hamar kiért a tett színhelyére, ahol a férfit el is fogták. Úgy tudni, csupán annyit mondott: „nyertem„. A bíróságon a férfi tagadta, hogy megölte volna a nőt, és azzal védekezett, antidepresszánsokat szedett, s ez befolyásolta a lelkiállapotát.

A férfit a napokban bűnösnek találták Clare meggyilkolásában, a hónap végén születik meg a végső ítélet számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?