KÜLFÖLD

Felfoghatatlan fájdalom: kisbabájával a karjaiban zuhant a halálba egy fiatal anyuka

Nem tudják feldolgozni az asszony barátai a történteket. Néhány szemtanú számolt be a borzalmas tragédiáról.
  • Szerző: Ripost

Borzasztó tragédia történt az amerikai Tennessee államban. A helyi média beszámolói szerint egy nő szándékosan leugrott egyéves gyermekével a karjában egy felüljáróról. Az arra járó teherautó sofőrje először azt sem tudta, mit gázolt el, azt gondolta, valami „nagy tárgy” eshetett le a felüljáróról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szemtanúk beszámolója szerint a nő kiszállt a járművéből, majd csecsemőjével teljesen nyugodtan a felüljáró széléhez sétált, ahonnan egyetlen szó nélkül lelépett és egyenesen az éppen ott haladó autók közé zuhant kisbabájával a karjában. A helyszíni szemle során sikerült beazonosítaniuk a 26 éves Tonisha Lashay Barker-t és fiát, Johnathon Jones-t.

„Minden baleset szívszorító, pláne akkor, ha valaki az életét veszíti. Nehéz ez mindenkinek, különösen a jármű vezetőjének. Elég csak egy rossz helyzet és megtörténik a tragédia” – nyilatkozta az egyik szemtanú a CrimeOnline oldalának.

A nő édesanyja később elárulta a nyilvánosságnak, hogy lánya depressziós lett, miután elveszítette az állását. Korábban egy koronavírus tesztközpontban dolgozott. A rendőrség eljárást indított a történtekkel kapcsolatban.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

És ezeket olvastad már?