KÜLFÖLD

Felfoghatatlan, így hunyt el egy hatgyermekes édesapa a strandon

A 37 éves férfi a gyermekeivel játszott, amikor bekövetkezett a váratlan tragédia.
  • Szerző: Ripost

Életét vesztette egy hatgyermekes édesapa, miután egy észak-karolinai strandon elsodorta egy hullám és a homoknak csapta, aminek következtében a férfi nyaka eltört.

A 37 éves Lee Dingle az Oak Island tengerparton játszott három gyermekével csütörtökön, amikor a hullám a talajhoz csapta – számolt be a férfi felesége, Shannon Dingle a Twitteren. A becsapódásnak akkora ereje volt, hogy Dingle nyaka eltört, a torka pedig úgy feldagadt, hogy nem jutott oxigén az agyába, sosem tudott volna teljesen felépülni.

Dingle a történtek után egy nappal vesztette életét, pedig a tengerparton a gyermekei és a többi strandoló is megpróbáltak rajta segíteni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shannon Dingle (@shannondingle) által megosztott bejegyzés,

Felesége pénteken megtörten búcsúzott a férfitól:

"A partnerem, a szerelmem és az otthonom halt meg ma egy őrült baleset után. 18 éves voltam, amikor találkoztunk, ő pedig 19 és azóta együtt voltunk. Nem voltam felkészülve arra, hogy 37 évesen búcsúzzak el tőle. Nem tudom, hogyan legyek felnőtt nélküle, de megtanulom. Csak azt kívánom, hogy ne kellene."

A vízimentők egyébként perceken belül a férfi segítségére siettek, de már nem tudták stabilizálni az állapotát – írja a CNN.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?