KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: szíven szúrta exét, hogy bizonyítsa a tini, már új párját szereti

A gyilkossággal bizonyította hűségét a 19 éves hallgató.
  • Szerző: Ripost

A 19 éves Alekszej Petrov bevallott, hogy meggyilkolta ex-barátnőjét azzal a céllal, hogy bizonyítsa hűségét új partnerének.

A sokkoló esett Oroszország Novoszibirski területén lévő Suzun faluban történt meg, miután Alekszej szakított a csinos Jekaterina Ivanovnával és megismerkedett Anastasia Pospelovaval (20). Állítólag az ifjú pár sokat veszekedett a volt barátnő miatt. Ennek fényében döntött úgy a fiatal fiú hogy megöli egykori barátnőjét, így bizonyítva már csak Anastasiat szereti – íjra a Daily Star.

A szörnyű tervben ráadásul a fiú újdonsült párja is részt vett, együtt hívták meg egy közös piknikre az ex barátnőt. A páros terve szerint leitatták volna Jekaterinát, majd álmában végeztek volna vele. Azonban a fiatal lány nem volt hajlandó inni, ezért Petrov kést ragadott és nyakon szúrta az ártatlan lányt, akit új barátnője lefogott.

Azonban valahogy mégis sikerült vérző sebével elszabadulnia és értesítenie az egyik ismerősét, hogy volt barátja megpróbálta meggyilkolni.

A fiatal férfi perceken belül utolérte és szíven szúrta Jekaterinát, majd fojtogatni kezdte, hogy biztos legyen a halálában.

A férfit a rendőrség a történtek után elfogta, és a helyi média információi szerint mindent bevallott. Alekszej Petrov a gyilkosság miatt 15 évig tartó börtönbüntetést is kaphat.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?