KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: forró kocsiban vesztette életét egy 3 éves kislány

A nőnek fontosabb volt a kábítószer termesztés, mint saját gyermekének az élete. A 3 éves kislány megfulladt a meleg autóban.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi esethez riasztották a kaliforniai rendőrséget. A nyári forróság máris szedett áldozatot, miután egy felelőtlen nő több órára a forró kocsiban hagyta gyermekét…

A tragikus napon a hőmérők 37,7 Celsius fokos hőséget mértek. Ennek ellenére a 28 éves Eustajia Mojica Dominguez három órán keresztül hagyta felügyelet nélkül, mindössze 3 éves lányát, Jessicát a felhevült járműben, hogy a marihuánafarmját gondozza.

életveszélybe került egy kislány

Majdnem belefulladt a mély vízbe a kislány
Fotó: Pixabay

A közelben éppen egy másik bejelentés miatt intézkedett egy járőr, így hamar a helyszínre érkezett. Ám akkor már minden hiábavalónak bizonyult. A kocsi belsejében tombolt a hőség és a kis Jessica már nem lélegzett. Kórházba szállították a mentők, de az életét már nem tudták megmenteni.

Miközben a lánya életéért küzdöttek, addig az anya állítólag hatalmas kannabiszfarmját gondozta. Eustajia Mojica Dominguezt azóta letartóztatták gyilkosság miatt – írja a Daily Mail.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?