KÜLFÖLD

Felgyújtotta három kisgyermekét a horroranya, mégis megúszhatja

A nő most visszakapta ártatlanságát az eset kapcsán. Ám minden jel a kegyetlen tettét igazolja.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tűzvészben vesztette életét JoAnn Parks (59) három kisgyermeke, egy évvel azután, hogy előző otthonuk is porig égett. De nem csak ez volt az egyetlen gyanús jel…

Kezdetben azt gyanították, hogy egy rossz rádió kábele okozta a nagyjából 30 évvel ezelőtti második tűzet, a vizsgálatok során kiderült, hogy szándékosan vágták el a hosszabbítót, amit még a poliészter függönyök köré is tekerték. Sőt a rendőrség felkutatta a család előző szomszédait és barátait, akik vérfagyasztó részleteket árultak el.

A porig égett ház (Fotó: CPD)

Egyikük bizton állította, hogy Parks nem foglalkozott gyermekeivel, olyannyira, hogy egyiküket látta kutyatápot enni a földről. Egy másik szemtanú látta, hogy köhögés elleni gyógyszerrel tömte őket, pedig nem is voltak betegek. Egy volt szomszédjuk egy különös beszélgetést is meghallott, amikor Parks azt mondta: „Ha Ron öt perccel később érkezik haza, Jessica meghalt volna, és mi gazdagok lennénk.”

Az 1989-es tűzvész során egy szekrény zárta el az egyik gyerekszoba ajtaját, ahol bent égett összegörnyedve a legkisebb családtag.

Természetesen Parksnak sikerült elmenekülni a tűz elől. A bíróságon azzal védte magát, hogy gyermekei sikolyaira ébredt, de akkorák voltak a lángok, hogy nem érte el őket. Mindhárman életüket vesztették: Jessica Amber (1), RoAnn Elizabeth (2) és Ronald (4).

https://twitter.com/innocence/status/1349407115648118784

A CrimeOnline jelentése szerint a nő nemrég szabadlábon távozhatott a börtönbüntetéséből, új ügyvédeinek köszönhetően. A hatóságok azonban megfogadták, hogy nem hagyják annyiban az ügyet.

És ezeket olvastad már?