KÜLFÖLD

„Nem volt alkalmam búcsúzni” – tragikusan fiatalon, barátait védve halt meg a tinédzser

Gyászoló édesanya mesélte el hős fia kálváriáját. A fiatal nem követett el semmi rosszat, csupán kiállt barátai mellett a diszkóban.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű fájdalmat élt át egy édesanya, akinek el kellett veszítenie mindössze 17 éves fiát. Senki sem számított arra, hogy a Melbourneben rendezett születésnapi parti tragédiába fog torkolni.

Jason Langhans szerető és szelíd fiú volt, így tisztelettudóan elkéredzkedett édesanyjától barátja 16. születésnapjára rendezett partira.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ám a buli hajnali fél 2 tájban eldurvult és verekedés tört ki. A lelkiismeretes fiatal azonban nem hagyhatta annyiban és megpróbált véget vetni a vitának. A szórakozó helyen már a három biztonsági őr is megjelent és felszólította a randalírozókat a távozásra, amikor egyikük egy hosszú tárggyal kétszer fejen vágta Jasont. Ezután pedig még az egyik biztonsági őr is erősen megütötte az ártatlan fiatalt.

A fiatal kábultnak érezte magát és a homlokából is szivárogni kezdett a vér, de miután leragasztották tovább partiztak. Később azonban váratlanul rosszabbul lett és eszméletét vesztve elterült a földön. A fiú édesanyja, Carolyn elmondta, hogy a buli éjszakáján arra riadt fel, hogy Jasont az egyik barátja vitte haza.

„Rám nézett és kissé kábultnak tűnt. Azt hittem fáradt és aludnia kell, de nem ez volt a helyzet. Sokkot kapott és nem volt a tudatánál. Nem volt alkalmam elbúcsúzni. Összetört a szívem, én is belehaltam. Nem tudom, hogyan tehet valaki ilyesmit egy másik emberrel. Ez gyávaság és borzalmas” – nyilatkozta a gyászoló édesanya a WA Todaynak.

A rendőrségi nyomozásból kiderült, hogy egy csavarhúzóval verték fejbe a fiatal fiút. Jason előtt állt még az egész élete, azt tervezte jogosítvány fog szerezni, amint betölti a 18. évét. Azonban a március 21-ei borzalmak után, három hét kemény küzdelem után életét vesztette az intenzív osztályon.

„Borzalmas volt mindennap a kórházban látni. Azt kívántam bárcsak kinyitná a szemét és megszólalna. Szívszorító, csak egy hatalmas űr maradt a szívemben” – tette hozzá az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?