KÜLFÖLD

Fordulat a kis Maddie ügyében: forró nyomon a rendőrség

Már nemcsak Madeleine McCannt keresi a Scotland Yard: egy kelet-európai nő oldhatná meg a rejtélyt, ám ő is nyomtalanul eltûnt!
  • Szerző: Ripost

Újabb forráshoz jutott a brit rendőrség Maddie keresését folytató csoportja, miután megállapították, hogy egy kulcsszereplő tisztázhatná, mi történt 2007-ben a kislánnyal. Egy kelet-európai nő ugyanis mindent láthatott, ám nem sokkal később szőrén-szálán eltűnt.

A rendőrség szerint a nő a portugáliai Praia da Luz üdülőtelep közelében élt az eltűnés idején, de miután a férje meghalt, elhagyta az országot. A rendőrség szerint egy nagyon fontos tanúnak veszett nyoma, mert a nő láthatott valamit, aminek köze volt Maddie eltűnéséhez.

Lehet, hogy látott vagy hallott valamit, ami számára nem tűnt fontosnak, nekünk viszont kulcsot adhatna a nyomozáshoz. Ha magára ismer, kérjük, jelentkezzen a rendőrségen. Nincs mitől félnie

- adta ki a felhívást a Scotland Yard.

A nőt azonban már 2011 óta hiába keresik, így kétséges, hogy most közelebb jutnak a rejtély megoldásához.

A kutatócsoport szerint az a legvalószínűbb, hogy Maddie-t megpróbálták elrabolni a szobájából, míg a szülei vacsoráztak, ám a kísérlet valahol kudarcot vallott, és a kislány meghalt. A szülők, Kate és Gerry azonban kitartanak amellett, hogy Maddie még mindig él, és remélik, hogy egyszer még visszakaphatják a gyereküket.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?