KÜLFÖLD

Az életéért küzd egy édesanya és 16 éves fia: egy gázrobbanás letarolta az otthonukat

Váratlanul következett be a tragédia a család otthonában. A rendőrség nyomozást indított, de az összetett esetre még nem tudtak fényt deríteni.
  • Szerző: Ripost

Egy anyuka és tizenéves fia az életéért küzd a kórházban, miután otthonukban gázrobbanás történt. A Ferguson család teljesen megsemmisült, amikor október 18-án este robbanás történt a házukban.

Az Ayrshire-ben található Gorse Parkban történt robbanás, súlyos károkat okozott több szomszédos épületben is. A mentők, tűzoltók és rendőrök is hatalmas erővel vonultak ki a helyszínre.

Fotó: 123rf

A 43 éves Marion Ferguson 16 éves fiával együtt kritikus állapotban fekszik a Glasgow-i Királyi Kórházban. Férje, William Ferguson stabil állapotban van a Queen Elizabeth Egyetemi Kórházban, 11 éves fiuk pedig szintén stabil állapotban van a Királyi Gyermekkórházban – írja a Daily Mail.

„Gondolataink a robbanásban megsérült emberekkel, családjaikkal és a közösség azon tagjaival vannak, akiknek el kellett hagyniuk a tragédia miatt az otthonukat. A kapitányság teljes erejével azon dolgozik, hogy válaszokat kapjuk a gázrobbanás kapcsán” – árulta el Derrick Johnston főfelügyelő.

A hatóságok biztosítottak mindenkit, hogy teljes körű vizsgálatot folytatnak a robbanás kapcsán. Egyelőre nem osztottak meg bővebb információt, de annyit elárultak, hogy összetett esetről van szó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?